Παράδοση προϊόντων

Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα παραδίδονται στην διεύθυνση χρέωσης, την οποία δηλώνει ο πελάτης κατά την εγγραφή του ή σε διαφορετική διεύθυνση παραλαβής.  Η παραγγελία σας στέλνεται με ΕΛΤΑ κούριερ πόρτα πορτα στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε  δηλώσει  με χρέωση αντικαταβολής το ποσού 5,00 euro εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Παράδοση – Κόστος Μεταφορικών Ελλαδα

Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται και χρεώνεται σε κάθε  παραγγελία.
Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε και συμπληρώσετε τη διεύθυνση παραλαβής, θα υπολογιστεί αυτόματα το κόστος της παραγγελίας μεταφορικών πριν προχωρήσετε στη πληρωμή. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω ΕΛΤΑ κούριερ πόρτα πορτα. Για αποστολές στην Ελλάδα ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ενώ για εξωτερικό αν η παραγγελία σας κοστίζει 80€ και άνω.

Παράδοση – Κόστος Μεταφορικών Εκτός Ελλάδας

Για να πραγματοποιηθεί αποστολή προϊόντος στο εξωτερικό πρέπει να έχει γίνει προπληρωμή της παραγγελιάς και του κόστους μεταφορικών το οποίο υπολογίζετε με βάση το βάρος του δέματος αποστολής.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε οι ίδιοι με κράτηση από το κατάστημα. Είναι απαραίτητο πριν την πληρωμή να προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και ώρα παραλαβής χωρίς κάποια έξτρα χρέωση μεταφορικών ανεξάρτητος ποσού.